Címkék

2013. március 21., csütörtök

U-Kiss - 'Standing Still klip' + info

Hatalmas dilemma előtt álltam, mikor elhatároztam, hogy felteszem a U-kiss új klipjét, ugyanis Japán minialbumot is adtak ki a srácok, és annak is nagyon jól sikerült mind a klipje, mind maga a hanganyag. A gond csak az, hogy a Japán videókat nagyon hamar törlik a megosztó portálokról, így aztán úgy döntöttem, hogy felteszem inkább majd ide, csak úgy ajándékba, mert hát megérdemli, hogy tudjunk róla!
Na de most térjünk rá a Standing Sitll-re, ami jelenleg egyszerűen elvarázsolt. A dal koreográfiája először kicsit furcsa volt, szexi, de furcsa, de most már teljes mértékben a rabja lettem. Nem kívánok mindenféle tényinformációval szolgálni, most pusztán csak szeretném, ha más is tudná élvezni a számot és természetesen a látványt is. A fiúk új image-e nagyon jól sikerült és mind, egytől-egyik nagyon dögösek.  Igazából nem is fecsegek tovább, inkább beszéljen magért a szám és  a klip! Enjoy!



Azért még egy keves csak bírnék, mielőtt fejest ugranánk a tutiba!  A szám az új minialbumon található, amin hallhatjuk még Kevin szólóját "My Reason" címmel, AJ és Eli közs dalát a  "Party all the Time" -ot, valamint Hoon és Soohyun közös számát a "More Painful than Pain"-t is! Aki teheti hallgassa meg a teljes albumot, mert megéri!

Íme a klip!!!






Semy


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése