Címkék

2011. augusztus 30., kedd

B2ST - Lee Gi Kwang: "AJ"

A következőkben folytatom a B2ST-es fiúk bemutatását, és hát a személyes kedvencek sorában a következő nem más, mint a szívdöglesztő Lee Gi Kwang. Igazából első perctől kezdve "bele vagyok zúgva" a srácba, és hát remélhetőleg ez után a poszt után ti is megértitek majd, hogy miért van ez így. Az persze természetes, hogy énekelni és táncolni tud a fiú, de hogy e mellett mi lehet még az okom a rajongásra...hát, majd kiderül. Csak annyit mondok, hogy  Kwang-ot a média  a koreai pop herceghez, Rain-hez hasonlította (nem véletlen, hiszen saját elmondása szerint is Rain volt az egyik "példaképe"), valamint Lee volt az az előadó, aki Lady Gaga koncertjén az elő-fellépő volt. Ezek csak a tények, de talán már ezekből sejthetjük, hogy egy nem minden napi tehetségről van szó. Elfogultságomat tessék tolerálni, de azért majd igyekszem nem elragadtatni magamat! És akkor lássuk is, honnan indult és jelenleg hol tart ez a nagyon fiatal srác.

Lee Gi Kwang (이기광) még a B2ST megalakulása előtt a JYP Entertainment-nél debütált 2009-ben Ace Junior (AJ) néven. Egy kislemeze jelent meg  "First Episode A New Hero" címen. 2009 júniusában ő lépett fel Lady Gaga koreai koncertjén, mint elő-fellépő.

First Episode A New Hero Tracklist

1. Intro
2. Dancing Shoes (댄싱슈즈)
3. 2009 (feat. Hyun A 현아)
4. Wipe The Tears (눈물을 닦고)
5. Dancing Shoes (Instrumental)  




Dancing Shoes Music Video:




2009 (feat. Hyun A) Music:




Inro & Wipe The Tears Music Video:



Lee Gi Kwang (이기광)

  • Születés: 1990. 03.30.
  • Születési hely: Szöul
  • Becenév:'Ace Junior' (AJ)
  • Oktatás: Dongshin University
  • Foglalkozás: énekes, táncos, színész
  • Magasság: 174 cm
  • Súly: 58 kg
  • Csillagjegy: Kos
  • Vércsoport: A
  • Specialitás: tánc
  • Hobbi: film nézés, tánc gyakorlás
  • Ügynökség: Cube Entertainment


Lee nem sokkal ez után felcserélte a szóló karrierjét és csatlakozott a B2ST nevű hat tagú csapathoz, akikkel 2009 októberében debütált. A tagok között régi cimborái, társai, háttértáncosai is voltak/vannak, így aztán hamar kialakult a megfelelő összhang ahhoz, hogy egy nagyon sikeres formáció jöjjön létre. Első slágerük a 'Bad Girl' volt, amivel a KBS Music Bank-on mutatkoztak be először.



A B2ST tagjai: Yoon Doojoon, Yong Junhyung, Jang Hyunseung, Yang Yoseob, Son Dongwoon, és természetesen Lee Gi Kwang. Közülük az első négy srác még az AJ-s időszakában volt a háttértáncosa. A klipekben is felfedezhetjük őket, de 2009 Májusában az MTV készített egy két részes 'reality show'-t Diary of AJ címen, ahol aztán nem lehet nem kiszúrni a fiúkat.

(Egy kis ízelítő)


2010 decemberében közös duettet énekel B2ST-es társával Jang Hyunseung-al, aminek a címe Let It Snow, majd ez a B2ST duett albumán, a My Story-n természetesen meg is jelenik.




2010-ben a B2ST reality show-jában (MTV B2ST) láthattuk, majd szerepet kapott egy MBC sorozatban a "High Kick Through the Roof"-ban, ahol Kang Se Ho-t alakította.





Mind ezek után Kwang szerepelt a híres, Sunday Sunday Night szórakoztató műsor egy "részében" a Hot Brothers-ben, valamint feltűnt a KBS Win Win  című tv show-jában is.
2010-ben láthattuk őt K.Will Present című videoklipjében ( U-Kiss /DongHo/, MBLAQ /Thunder/-el egyetemben).



Ezek után egy 'reklámarc' lett, a Ice Tea Tio-nál, amik személyes kedvenceim! Majd közreműködik Ahn Jinkyung első szóló albumán hallható ‘Love is Pathetic’ című számában, mint rapper. 2010 augusztusában Yoon Doojoon-al és IU-val egyetemben a Music Core sztárvendége volt. Késöbb újabb reklámfilmben tűnik fel, az LG Tromm cv-ben Lee Nayoung modell társaságában. A 'My Princess' című drámában kap egy komikus szerepet, majd az év végén hazaviszi a népszerűségi díjat a  MBC Entertainment Awards-ról.




Nem szabad elfelejteni azt a tényt, hogy Kwang mennyire remek táncos, de azt sem, hogy mind e mellett kellő humorérzékkel is rendelkezik. Nem tudom kihagyni azt a videót, amit amikor először megláttam szakadtam a nevetéstől! Azt hiszem azért elfogadnám a fiút magam mellett táncosnak (is)! :P



Természetesen rengeteg televíziós műsorban láthattuk ezek után is, de most úgy érzem nem szükséges mindet felsorolni. Inkább a lényegesebb pontokra összpontosítanék (a teljesség igénye nélkül). A következő állomás így az Electro Boys-al közösen megjelent Break Up című szám, amit a  rajongók hatalmas lelkesedéssel fogadtak, ugyanis ez volt (újra) Gi Kwang első szólója a B2ST-es debütálása óta.



Most már nincs más hátra, mint hogy feldobjak néhány jó képet a fiúról! Remélem ti is megszerettétek ezt a kis "ártatlan" tekintetű, ellenállhatatlan mosolyú, táncoslábú szívtiprót! Valamint reményekkel telve várjuk további számait, szerepeit, teljesítményeit! Üdv!













Semy

2 megjegyzés:

  1. jujj hát én is nagyon szeretem és hasonló képen fejeztem ki :) *.*

    VálaszTörlés
  2. Én először az írási képességeid miatt gratulálnék, szépen írsz. És most, hogy ezt tisztáztuk, csak megerősítettél abban, hogy nem én vagyok a hülye, hanem mindenki más, akinek nem tetszik!- Ezzel, csak azt akarom mondani;Imádom Gi Kwangot!

    VálaszTörlés