Címkék

2011. május 21., szombat

KAT-TUN - 1.0

A Japán pop zene nagyjaival kezdem, és hát a koronázatlan király mindenképp a KAT-TUN (カトゥーン Katūn). Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 2006 óta megjelent 5 nagylemez és 15 kislemez, valamint az, hogy minden évben van egy (telt házas) koncertjük. A KAT-TUN név a tagok nevének a kezdőbetűiből áll össze: Kazuya KAmenashi, Jin Akanishi, Junnosuke Taguchi, Koki Tanaka, Tatsuya Ueda és Yuichi Nakamaru. Miután 2010-ben Jin 'kilépett' a bandából, Kazuya képviseli mind a K, mind az A betűt.
Nehéz dolgom van a Kat-Tun-nel, mert igazából rettentő mértékben törlik le a klipjeiket, számaikat az internetes portálokról, ami egyrészt érthető (hiszen előfordult, hogy a hivatalos klip premier előtt már felkerült a video a netre), másrészt viszont magukat fosztják meg a nemzetközi tábortól. Azért nem panaszkodhatunk, még így is szép számban találkozhatunk a nevükkel.

Róluk is lesz még részletesebb beszámoló, hiszen senki nem maradhat ki a szórásból. Előjáróban annyit, hogy ők is sok drámának készítettek főcímdalt, valamint, hogy egyes tagok (Kazuya Kamenashi-ról már beszéltem a Tatta Hitotsu no Koi  által) színészi babérokra is törnek. Csak hogy a legfrissebb hírekkel szolgáljak, Jin Akanishi éppen idén áprilisban járt Budapesten forgatni a 47 Ronin című 3D-s szamurájfilmet (Keanu Reeves-el a főszerepben).
Az ízelítő egy személyes kedvenc! A Rescue egy dorama Yuichi Nakamaru főszereplésével, és hát természetesen adta magát, hogy a főcímdal így egy Kat-Tun szám lesz. Nem is akármilyen szám. Jöjjön hát a Kat-Tun - Rescue koncertfelvétele!



Semy

3 megjegyzés:

  1. Nem tudom feltűnt e már, de én Kattun függő vagyok!*_* Megvan velük kapcsolatban minden cuccom, amiket szépen lassan pakolgatok fel a videa.hu-ra! :)

    És pont ilyen kitűzőm van mint a kép amit kitettél! :)))))

    VálaszTörlés
  2. Jóóó, de azért van még mit írni róluk, amik fontosak lehetnek:D:D:D

    VálaszTörlés
  3. Róluk lesz még BŐVEN szó...azért is 1.0 ;)Sőt valószínűleg önálló címkét is kapnak majd ;) :D

    VálaszTörlés