Címkék

2011. december 15., csütörtök

TOP10 - K-pop Christmas Songs

Karácsonyi rangsort összehozni, nem könnyű feladat, de azért mégiscsak jó móka. Eláraszt az ünnepi hangulat, és valamiért a végén nagyon jó kedvem lesz. Ez a célom ezzel a lajtsommal is, hogy mindenki lelkébe lopjak némi boldogságot, és hogy felkészltültek lehessünk az ünnepekre, nem lehet meglenni jó kis Kpop dalok nélkül. Lesz itt DBSK, Shinee, ZE:A, Yoseob, még KATTUN is, és természetesen sokan mások, valamint kellemes duettekkel is találkozhatunk a régebbi és egész friss alkotások között. Igazából nem is szeretném tovább húzni az időt, inkább hallgassuk meg, hogy végül hogy alakult az idei karácsonyi lista! Hozzátenném, hogy azért ÉN még várok néhány ünnepi slágert, szóval a hó végére még több-és több számmal gyarapodhat a karácsonyi zeneválogatás. Akár ajándéknak is jó lehet!

És akkor lássuk:

+1. KATTUN - White Xmas

Mert ugyebár mindig vannak kivételek, vagy kitűntetettek. Ez esetben nagyon, de nagyon nehéz dolgom volt!  Azért ez a szám a szerencsés kiemelt, mert a KATTUN mégiscsak egy japán csapat! És pont. Egyébként egy nagyon szép, szomorú nótáról van szó, bevallom az egyik kedvenc balladám (a sok közül) a srácoktól. Kezdésnek kiváló is, így aztán jöjjön is a KATTUN és a White Xmas.




10. IU & Thunder (MBLAQ) - Marry Christmas in Advance

IU és Thunder! Szerintem jó páros és egy kellemes kis nóta. Hallgassátok! Enjoy!




9.Yoseob (B2ST) & Drama (Dalmation) - First Love, First Kiss

Váratlan páros, de természetesen nem rossz! Sőőt! Mondjuk én azt mondom, hogy ha Yoseob ott van valahol, akkor rossz szám nem születhet! Így van ez ebben az esetben is, mert most is nagyon kis aranyos karácsonyi duettről van szó. Nem szeretnék sok kommentárt hozzáfűzni, jöjjön inkább maga a dal!



8. JYP Entertainment - This Christmas

2PM, 2AM, Wonder Girs, miss A, Park Jin Young, JOO,  Lim Jung Hee, és San E. Azt hiszem nem is kell többet mondanom!



7.  ZE:A - My Only Wish

Ez a teljesen angol nyelvű szám első hallásra kedvenc lett! Nem mondom, hogy egy nagy ZE:A rajongó lennék, (de persze azért szeretem őket) mindenesetre ez egy nagyon aranyos, eltalált nóta lett!



6. T-Blue - Christmas Again

A T-Blue-t talán kevesen ismerik, pedig a három srác igencsak tehetséges. Ez a karácsonyi szám is minden ízében csilingelős, kellemes hangulattal ajándékoz meg bennünket az ünnepeken.



5. Jellyfish Entertainment - Christmas for Everyone

Egy újabb csapat híresség, akik összeálltak egy szép karácsonyi szám erejéig. Természetesen egy nagy cég alá tartoznak, de hát Brian Joo, Sung Sikyung, Lisa, Seo Inguk minden percet megér. Nagyon szép kis szám lett így, de hát sok tehetség egy helyen...



4. DBSK - Magic Castle

Az öt srác alkotta banda a kpop történelem egyik legnagyobb képviselői. Acapella csapatnak indultak és hát ez természetesen azt eredményezni, hogy mindegyikük kiváló énekes. A Magic caslte szerintem az egyik legszebb karácsonyi számuk a több millió közül. Ajándékba küldöm mindenkinek, aki szereti a kpop-ot és a karácsonyt!



3. Shinee - Haru (Cristmas version)

A dobogós harmadik helyet a Shinee csípte egy igazából nem karácsonyi számnak készült nótával, ami a Haru című rövid kis játékfilm betétdala eredetileg. Nem véletlen a bronzérmes helyezés!



2. Infinite - Latley (White Confession)

Az Infinite idei karácsonyi száma iszonyatosan aranyos lett, akárcsak a hozzátartozó videoklip. Első látásra, hallásra megszerettem. Szerintem sokan vagyunk/leszünk ezzel így!



1. SMTown - Only Love

Az első helyet nálam már elég rég óta eza szám foglalja el. Kissé bár szomorkás, de valahogy mégis a legszebb karácsonyi dal, amit a kpop-tól kaptam eddig. Ezért most ezzel búcsúzom és kívánok mindenkinek boldogsággal és meglepetéssel teli Kellemes Karácsonyi Ünneppeket!





Semy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése