Címkék

2011. július 24., vasárnap

Infinite - 'Be Mine' live

Az ember minden nap okosabb lesz valamivel, így aztán természetes a folyamat, hogy minden nap találhatunk pár új dolgot, amit lehet szeretni. Hát nálam így megy ez, ha a K-Pop-ról van szó! Minden nap találok valamit, ami nem csak újdonság, de még szerethető is.
Az Infinite megjelenésük óta fenn vann a toplistámon, a Come back again és a Before the Down-nal viszont kivívták maguknak a jogot, hogy a tényleges 'Fangirl'-jükké váljak (hogy így csúnyán fogalmzzak). És lám, itt a legújabb számuk, amihez hozzáfűzni nem tudok sokat, csak annyit, hogy imádom már az első hallgatás után! Nem is beszélve a koreográfiájáról! Arról, hogy ez a hét  fiú már megint bebizonyította, hogy mennyire jól képesek együtt dolgozni, ha táncról van szó! Hoya nagy kedvenc, de persze nem ő az egyetlen, hiszen Sunggyu-t sem kell félteni, van torka a fiúnak és nem is szégyenli kiereszteni annak hatlamas erejét. Azért az én szívem csücske mégis csak Woo Hyun, de ez már csak az én egyedi ízlésemet tükrözi. Legújabb albumuk, az "Over The Top" első slágere a Be Mine, melynek címe tökéletesen tükrözi, az én vágyamat is, ha az Infinite-ről beszélünk. Hallgassátok, nézzétek és szeressétek. Enjoy!

Tessék értékelni az "élő" előadás szépségeit, nehézségeit, hibáit és kiválóságait! Szerintem az Infinite az egyik legkarizmatikusabb banda, ha 'Live Performance'-ről van szó! És ez a tánc, úr isten ez a tánc! :D




Semy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése