Címkék

2011. június 15., szerda

BigBang - Daesung: 'Look at Me Gwi Soon' live

Hát gyerekek, ha valaki szeretne magának egy jó napot, akkor ezt feltétlenül meg kell néznie! Bevallom én először nem tudtam hova tenni a dolgot, és hát a "koreai mulatós', azaz a trot műfaját se nagyon kedvelem, de amit Daesung művel, az valami frenetikus! Mikor legelőször láttam ezt a videót, azt hittem, hogy le fogok esni az ágyamról a nevetéstől! Nem csak maga a szám, de Daesung mimikája, az egész koreográfia és hát az a 'hip-hop' betét a kis baseball sapival, késsz! Nálam hatalmas sikere lett, és természetesen pár ismerősöm se úszta meg anélkül, hogy ne aranyoztam volna be a napját ezzel az aprócska előadással! Daesung egyébként nagyon szeret a trot műfajban énekelni, és tud is, ami azért nagyon fontos szempont. És még egy előny, hogy a srác egyébként egy igazi mókamester, így aztán nem véletlen a 'Smiling Angel' becenév sem, hiszem sosem lehet levakarni az  arcáról a mosolyt!
Sajnos az utóbbi napokban rá jár a rúd, éppen ezért szurkoljunk neki, hogy ne legyen semmi baja (még véletlenül se csukják rács mögé), támogassuk még akkor is, ha a világ másik végén van, és lehet nem is tud a létezésünkről! A pozitív energia csak nem árthat! Ahogy ő szokott nekünk vidámságot csempészni a hétköznapjainkba, adjunk neki mi is valami hasonlót cserébe! Jöjjön a 'Look at me Gwi Soon' (
날 봐, 귀순)!


Azt még gyorsan hozzátenném, hogy úgy tudom, Gwi Soon egy valóban létező személy, akivel egy randis televíziós műsor során találkoztak a Big Bang tagjai, és hát a lány nem Daesung-ot választotta. Megjegyzem, hogy a hölgyemény se szép, se "karcsú" nem igazán volt! A szám így poénként készült és semmiféle sértődést, gondot nem okozott, csak és kizárólag sikereket, és persze naphosszat tartó mosolygást! Enjoy!




Semy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése