Címkék

2011. június 17., péntek

The Trax - 'Paradox' klip

A következőkben egy olyan együttest szeretnék felvenni a palettára, akik természetesen személyes kedvenceim, ugyanakkor egy kicsit másféle stílust képviselnek. A The Trax egy volt koreai rock banda, ami sajnos feloszlott 2007-ben, majd később simán csak Trax néven, új tagokkal és régiekkel karöltve (igazából trióként) újjáalakult pop banda formájában. Bevallom, ez esetben a pop verziót abszolúte nem tudom szeretni, de lehet mind ez csupán abból adódik, hogy a rock számaikat viszont imádom! És igen, nagyon-nagyon mérges vagyok, hogy egy remek rock együttest "lebutítottak" egy cukormázas pop trióvá. Persze, ettől még az énekes ugyan olyan jól tud énekelni, a gitáros sem felejtett el játszani a hangszerén, csak hát a szokás hatalma, valamint a "minőség"! Biztosan írok majd egy teljes The Trax biography-t, ami során ki fog derülni, hogy a majd most látható és hallható műfajból, hová kerültek! Arról nem is beszélve, hogy a népszerűségük is igen csak megcsappant!
Na de térjünk inkább rá a "régi szép időkre", és természetesen a Paradox-ra. Azért ezt a klipet választottam, mert ennek köszönhető a nagy szerelem, holott igazán nem az a legjobb számuk. Mindegy is, mert of course ez is kiváló, és ha engem sikerült megfognia, hátha mást is sikerül! Nem is tudom, van valami ebben a számban, ami magával tud ragadni (és hát a dalszövege sem semmi)! Nézzük is!

Valahogy mindig akad még mit hozzáfűzni! Igen, a The Trax az a banda, aki BoA-val és a DBSK-val közösen (mivel mind a SM Entertainment alatt futottak/nak) megalkották nekünk a Tri-Angle-t is! Hű, azt a számot is de szeretem! Ja és a Shinee-val a Lucifert is "megrockosították"! Bizony! Eljön még annak is az ideje! Most jöjjön a Paradox! Enjoy!





Semy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése